Tennis

FINALS de l’ESCOLA DE TENNIS i FESTES DE SANT LLORENÇ

És identitat de l’Escola de Tennis, donar molta importància a la tècnica (col·locació dels cos, peus, empunyadura, impacte, acabament, etc.).
El mes de juny, darrer mes d’entrenaments abans de les vacances, no li donam tanta importància i sí a jugar, no tan fermats a la tècnica i fent les mínimes correccions per evitar vicis i/o mals moviments i també per a què els propis alumnes/jugadors, aprenguin a corregir-se sols, quan veuen que han fet una errada.
1234567891011121314

Tots els juvenils i casi totes les fèmines, s’apunten al torneig de les festes, però degut a la manca de pistes de tennis a Sant Llorenç, pels més petits i pels infantils, organitzam un torneig (de tie-breaks), el qual també serveix per les festes de Sant Llorenç.
Els dos grups d’iniciació van disputar unes rondes, amb alguns partits molt disputats. Els dos finalistes de cada grup (Jaume Llull i Carme Nadal, per una banda i Estefanía González i Vicenç Pérez, per l’altre), es van classificar per disputar unes semifinals molt disputades.
La primera semifinals la jugà Jaume Llull i Estefanía González, guanyant-la Jaume, en la qual hagué de disputar tres tie-breaks (7/0 5/7 7/3). La segona semifinal, entre Vicenç Pérez i Carme Nadal, la guanyà Vicenç 7/2 7/4, també molt disputada, amb punts llargs.
La final, davant molt de públic assistent (pares, mares, germans, familiars i amics) entre Jaume Llull i Vicenç Pérez va ser per Jaume, amb un resultat de 7/1 9/7. El primer “set” va ser un vist i no vist per Jaume, però en el segon, Vicenç es va tranquil·litzar i va lluitar tots els punts, essent un segon “set” molt emocionant.
Primera experiència dels alumnes en la competició, amb molts de nervis de tots ells, per les ganes de fer-ho bé davant els pares i mares i altres familiars que van venir a veure les partides.
Els infantils també disputaren el torneig, amb un quadre més reduït, tan sols cinc participants, però igualment emocionant en les rondes. N’Alícia Oliver i Pere Llull, disputaren una ronda de ¼ de finals, guanyant n’Alícia (7/4 4/7 8/6), pot ser una de les sorpreses del quadre; La semifinal, la jugà amb Joan Torres, guanyant aquest, 7/2 7/3; L’altra semifinal, entre Inés Duran i Marta Mas, la guanyà n’Inés 7/2 7/5, per les errades comeses de na Marta. Finalment, la final entre n’Inés Duran i Joan Torres, la guanyà Joan 7/1 7/3, per la seva experiència i més anys d’entrenaments.
Donar la enhorabona a tots els participants, que per molts d’ells, era la seva primera experiència en “competició”.
Acabada la final, es va realitzar l’entrega de trofeus (trofeu al campió i finalista, amb medalla i diploma a tots els participants) i un gelats als participants i assistents, donant així per acabada la sisena temporada de l’Escola de Tennis Sant Llorenç per aquests grups.

Foto 1: Vicenç Pérez, recollint la medalla, amb el diploma de finalista
Foto 2: Jaume Llull, recollint el diploma de campió i els altres trofeus
Foto 3: Vicenç Pérez, recollint el trofeu de finalista. Darrera, mirant i aplaudint, n’Elisa Crespí, Joan Llinàs, Estefanía González, Larisa Rosselló i Jaume Llull
Foto 4: Antònia Santandreu, amb la medalla
Foto 5: Diploma i medalla per la semifinalista Carme Nadal. Darrera, n’Elisa Crespí, Joan Llinàs, Francesc Sureda, Estefanía González, ja han recollit les seves. Vicenç Pérez i Jaume Llull, esperant.
Foto 6: Estefanía González, contenta amb la medalla i diploma de semifinalista
Foto 7: Laura Puigròs, mirant el diploma i esperant la medalla
Foto 8: Francesc Sureda, recollint el diploma. Darrera, Larisa Rosselló, n’Elisa Crespí, Estefanía González, Joan Llinàs i Jaume Llull, aplaudint.
Foto 9: Trofeus, pel campió (esquerra) i finalista (dreta)
Foto 10: Participants, amb els diplomes, medalles i trofeus. D’esquerra a dreta: Laura Puigròs, Antònia Santandreu, Carme Nadal, Francesc Sureda, Elisa Crespí, Joan Llinàs, Estefanía González, Larisa Rosselló, Vicenç Pérez i Jaume Llull.
Foto 11: Laura Puigròs, Antònia Santandreu, Carme Nadal, Francesc Sureda, Elisa Crespí, Joan Llinàs, Estefanía González, Larisa Rosselló, Vicenç Pérez i Jaume Llull
Foto 12: Finalista: Vicenç Pérez. Campió: Jaume Llull
Foto 13: Participants infantils del torneig. D’esquerra a dreta: Pere Llull, Marta Mas, Joan Torres (campió), Inés Duran (finalista) i Alícia Oliver.
Foto 14: Marta Mas (medalla i diploma), Pere Llull (medalla i diploma), Joan Torres (campió amb el trofeu, medalla i diploma), Inés Duran (amb trofeu, medalla i diploma) i n’Alícia Oliver (medalla i diploma)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada