Presa de possessió del nou rector de S’Illot i Sa Coma, fra Pere Vallespir

El proper diumenge dia 17, a les 19:00 a l’església de S’Illot tindrà lloc la presa de possessió del nou rector de S’Illot i Sa Coma.

Fra Pere Vallespir Escandell, TOR, va rebre la seva ordenació presbiteral de mans del bisbe Mons. Javier Salinas, el 4 d’octubre de 2013, a la Seu.fra Pere Vallespir 50 anys Sa Revetla 18-07-2014 045-crop

Destinat al convent d’Artà des de fa dos anys, el passat mes de maig va substituir fra Bartomeu Pastor com a rector de la parròquia de Cala Millor, treball que a partir del proper diumenge haurà de compaginar com a rector de S’Illot i Sa Coma.

Un comentari a “Presa de possessió del nou rector de S’Illot i Sa Coma, fra Pere Vallespir

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada