FRANKENSTEIN a Sa Màniga

FRANKENSTEIN (Víctor i el monstre)
Dissabte, 8 de novembre, a les 18 h, la Companyia Ferreret Teatre ens presenta aquesta versió d’una obra tan mítica com Frankenstein. Unes nines preparen la seva primera festa pijama. Pretenen emular la nit de fantasmes en la qual l’autora de Frankenstein, Mary Shelley, va imaginar la història del monstre més famós de tots els temps… Al dormitori de les nines i amb l’ajuda de les seves joguines podrem conèixer la fascinant història del professor Frankenstein i de la seva criatura.

Víctor i el monstre és un espectacle que fa servir diferents tècniques de manipulació i de posada en escena per aconseguir una estètica a mig camí entre el naïf i el conte gòtic de terror. Un clàssic plenament actual amb un enfocament diferent treballat amb dues actrius que interpreten i manipulen. Una trepidant història de terror que pretén divertir i fer reflexionar.

És un espectacle destinat a infants (a partir de 9 anys) i adults, i les entrades només costen 5 €, que podeu reservar al 971 58 73 73.

Cartell Victor i el Monstre

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada