Mariam i els monstres a Sa Màniga de Cala Millor

 Dissabte 7 de febrer a les 18h. Espectacle GRATUÏT. 

Companyia Ferreret Teatre amb Margalida Amengual. Na Mariam té 8 anys i és de Ghana, el país del cacau. Ha fet un viatge molt llarg per contar-nos la seva història i poder conèixer els nins i nines a qui tant agrada allò que la seva família cultiva: el cacau. També ens conta un secret: li encanten els contes de monstres! A ella, els monstres no li

fan gens de por, potser perquè fa anys va conèixer un monstre de veritat, el comerciant de cacau que obligava la seva família a conrear l’arbre del cacau en unes condicions molt dures… Però no us preocupeu, que la situació de na Mariam ara ja és ben diferent i gràcies al comerç just i a que pot anar a escola, podrà fer el seu somni realitat, ser escriptora de contes de monstres!

Activitat recomanada a partir de 4 anys.

Les entrades només es podran recollir a taquilla el mateix dia de l’espectacle a partir de les 16h. No es reserven prèviament. No van enumerades.

CARTELL

FOTO-1 miriam i els monstres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada