XI Mostra d’arts escèniques a sa Màniga

Té lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor l’Onzena Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi

Ja fa onze anys que l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Aquesta Mostra és possible gràcies a la participació de les escoles del terme municipal, l’Escola de Música i Dansa, el Centre Musical “A Contratemps”, les companyies amateurs del municipi, les corals i tantes altres iniciatives.

Tot plegat, en aquesta onzena Mostra, que té lloc durant els mesos de maig i juny, les escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç hi han organitzat vuit espectacles (amb 11 funcions) de teatre, música i dansa.

La previsió d’assistència de públic a l’XI MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS és d’un gran èxit de públic. Les xifres d’assistència de cada any demostren el gran interès que susciten les propostes concebudes al municipi i la gran implicació de moltes persones, sovint de forma desinteressada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç els vol agrair la seva col·laboració, perquè han fet possible que aquesta iniciativa s’hagi consolidat i doni tants bons resultats.

MAEMM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.