Valoració de les eleccions per part del PSIB-PSOE

Aquí teniu el punt de vista del PSIB-PSOE respecte a les eleccions:

– COM VALORARIES EL RESULTAT D’AQUESTES ELECCIONS?

Des del l’agrupació del PSIB – PSOE valorem molt positivament aquestes eleccions. En tot moment hem estat conscients dels difícils moments pels quals passa la política actual i el descrèdit cap a la classe política en general. Per tant, haver augmentat els número de vots rebuts, haver incrementat aquestes xifres, ens fa valorar molt positivament els comicis a nivell municipal. Estam contents amb la nostre gestió, amb la feina feta i pensam que aquest fet s’ha vist reflectit a les urnes.
Pel que fa a nivell autonòmic, ens sembla molt important el gir que s’ha produït. I ens agrada molt, des de l’agrupació, veure com les gestions desastroses, com la del senyor Bauzà i el PP Balear, no es queden en va.

– HI HA ALGUNA COSA QUE T’HAGI SORPRÈS POSITIVAMENT?

Ens ha sorprès la gran participació als nuclis de Sant Llorenç i de Son Carrió. Com ja hem comentat abans, la desafecció política actual és un fet evident. Tot i així, sempre ens agrada veure que encara hi ha gent que té ganes d’expressar la seva opinió i transformar la seva veu amb participació política. El sentit del deure de la gent del nostre municipi és destacable.

– HI HA ALGUNA COSA QUE T’HAGI SORPRÈS NEGATIVAMENT?

Per contraposició, el que destacaríem com a negatiu, és la participació a Sa Coma, no ha arribat al 40% de la població, concretament un 38,26% de mitjana, només comptant aquest nucli urbà. Si ho comparam amb les dades de Son Carrió 74,7% i Sant Llorenç 70,05%, podem observar que hi ha un diferència de participació de més d’un 30%. Per tant, és evident que hem d’intentar potenciar la participació a la zona costanera per poder canviar aquestes xifres.

– QUINES INTENCIONS DE FUTUR TENIU? (possibles pactes per governar o oposició, futur del partit o líder, intencions….)

Les nostres intencions són les mateixes que vam explicar durant la campanya. Amb aquest aspecte no enganarem a ningú. Ens agrada fer feina, ens agrada estar a la disposició del poble i de tots aquells que ens necessitin. Som un grup amb sentit de la responsabilitat i ens agradaria apostar per la participació dels ciutadans en la vida política, intentant aplicar la governança a nivell municipal. Entenent governança com a  la fórmula de govern que es fonamenta en la interrelació entre els organismes que ostenten la direcció política d’un territori i la societat civil, de manera que els elements socials poden exercir poder, autoritat i influència sobre les decisions que afecten la vida pública.

Un comentari a “Valoració de les eleccions per part del PSIB-PSOE

  1. A la zona costanera tenin residents de 38 nacionalitats diferents aquest és un dels problemes. La gent es queixa però no participa a l’hora d’anar a votar.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada