Exposició de pintura i escultura de l’artista manacorina Ana Mascaró

Dins el marc de les Fires i Festes de Primavera de Manacor, l’artista manacorina Ana Mascaró Vives, exposarà les seves darreres obres pictòriques i d’escultura a la “Torre de Ses Puntes”, amb el títol de “Amb una mirada… amb lupa”.
La inauguració tindrà lloc el proper dijous dia 4 de juny, a les 20.00 a la “Torre de Ses Puntes” i serà una inauguració poètica musical a càrrec del pianista manacorí, Andreu Riera, i de Tomàs Martínez, que recitarà un poema original d’Anna Mascaró. L’exposició romandrà oberta fins dia 11 de juny, de les 19’30 a les 21.00.
D’Anna Mascaró Vives es pot dir que 23 de les seves obres es troben a la galeria de Carles Saatchi de Londres, una de les més prestigioses del món i figura com a artista referent i favorita.
La prestigiosa pintora manacorina ha guanyat el premi a la millor artista d’Art Modern en una exposició recent a l’hotel Ritz de Lisboa a Portugal, en la qual figuren vint artistes de renom.
Amb la seva obra Anna, ha aconseguit fer-se un lloc a nivell internacional i la majoria de crítics d’art coincideixen en què el seu art és únic i traspassa fronteres. Ha exposat amb èxit a les més prestigioses galeries d’Europa i Amèrica.
El proper dijous els amants de la pintura, escultura, música, i poesia tenen una oportunitat única per gaudir de les darreres creacions de l’artista manacorina, Ana Mascaró.
x16pf002ana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada