L’energia de la dansa aquest juliol a sa Màniga

Activitats d’estiu de la Tretzena Temporada Internacional de Dansa

Aquest mes de juliol l’Ajuntament de Sant Llorenç presenta les activitats d’estiu de la Tretzena Temporada Internacional de Dansa a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Ja podeu consultar tota la programació a la web www.samaniga.es.

El divendres 10 s’ha organitzat la GALA DE DANSA CONTEMPORÀNIA. La gala és gratuïta, i hi presentaran el seu treball les guanyadores dels Premis de Dansa Contemporània-Art Jove 2014. Unes peces plenes de la frescor i la vitalitat dels cossos.
Si hi ha un espectacle que ens sorprendrà serà ITER, de SERENA VIONE (Itàlia). Es tracta d’una peça de dansa i circ, que es podrà veure gratuïtament a la Plaça de l’Auditori. Una gran aventura i un viatge a través de la fantasia, les emocions i les sensacions. Serà el dimecres 15 de juliol, a les 20.30h.
Per altra banda, el quart Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca) té lloc del 13 al 17 de juliol. No us perdeu la mostra dels tallers de l’Stage, un espectacle molt atractiu, on es combinaran les millors peces de les classes de contemporani, modern jazz, hip hop o africà. Aquesta mostra (gratuïta) serà el divendres 17 a la Plaça de l’Auditori (20.30h).
Les actuacions del mes acabaran el dissabte 18, amb LA LLEI DE LASOS, de la companyia de hip hop GET BAK, que arriba de Barcelona. Les entrades només costen 10 €, i les podeu reservar a la taquilla o al 971 587373.

gala de dansa - elena lalucat  2 cartell 2015 1get bak

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada