Nou parc d’esbarjo per cans

En el marc d’una campanya de sensibilització dels propietaris dels cans, aquesta setmana es posa en funcionament un nou espai per a cans en el nucli de Sant Llorenç. Els dies 8, 10, 13, 15 i 17 de juliol de les 19.00h a les 20.30h hi haurà un assessorament in situ del nou parc caní per a les persones que estiguin interessades.

Es tracta d’un espai municipal, ubicat al costat del parc verd i de l’aparcament del cementiri (C/ Camp Vell) que ha estat habilitat perquè els propietaris dels cans del municipi hi puguin anar amb les seves mascotes. El parc caní neix amb la idea de ser una àrea on es pugui afavorir el desenvolupament integral dels cans i possibilitar la implicació dels seus propietaris en la responsabilitat d’educar-los.

El recinte està adequat per a cans de diferent edats, separat amb tres àrees  diferenciades per afavorir la convivència entre els animals:

  • Espai per a quissons (0 a 6 mesos)
  • Espai per a cans joves (de 6 a 15 mesos)
  • Espai per a cans adults (més de 15 mesos)

En aquests tres espais hi ha un punt on els cans poden beure aigua; també hi ha bancs, papereres i dispensadors de bosses perquè els propietaris puguin recollir els excrements de cans. Els tres espais estan separats per una reixeta i hi ha cartellera on s’informa de les normes d’ús de l’espai.

Per dur a terme el disseny del parc caní, s’ha comptat amb l’assessorament de la Sra. Carme Vivanco, responsable de l’escola de cans NASSOS de Manacor

L’horari del parc caní és:

ESTIU: de les 6.00h a les 22.00h

HIVERN: de les 8.00h a les 20h.

Aquesta actuació s’emmarca en un pla global de sensibilització dels propietaris dels cans que inclou una actualització del cens de cans, ajudes per a la vacuna antiràbica i microxip, informació sobre excrements de cans i jornades de sensibilització a les escoles i a la població en general.

parc cani parc cani1 parc caní parccani

parc caní

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada