Pinotxo

Aquest diumenge dia 25 d’octubre tenim el gust de representar l’espectacle “Les aventures de Gepeto i Pinotxo” a les 18 h a la Sala La Fornal, que va ser inaugurada el dia 11 d’aquest mateix mes amb “El gust és nostre” i que va gaudir d’una magnífica acollida per part dels espectadors.

La sala pretén oferir també una programació per als més petits amb espectacles de caire familiar, i quin millor començament de la temporada que aquest! “Les aventures de Gepeto i Pinotxo ” va ser estrenada el 2013 i ha tengut un gran èxit entre els més petits, arribant a les 147 funcions.

A un poblet del país d’Itàlia dos vells amics: mestre Cirera, d’ofici fuster i Gepeto, sense ofici ni benefici, això vol dir actor, es troben i decideixen construir una titella, que serà el fill que tant li hagués agradat tenir a en Gepeto. El seu nom serà Pinotxo. Però aquest fillet de fusta no serà tal com pensava el seu pare Gepeto, sinó més bé un fill entramaliat que no se’n pensa cap de bona. Això el farà viure moltes aventures i experiències vitals que el duran des de l’engany i la frustració a l’esplendor gràcies a una fada que el convertirà en un nin.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada