Crònica: Espanya-República Txeca

L’actual campiona d’Europa, la selecció espanyola, ha debutat guanyant per 1-0. A la primera part hi ha hagut un domini absolut de la Roja, però sense perforar la porteria defensada per P. Chesc. A la reanudació el guió no ha canviat gaire: els espanyols atacaven, tenien la possessió i disposaven d’ocasions que no transformaven; els txecs, tancats a darrere, sempre que podien rapinyaven temps i cercaven la seva ocasió a la contra. No seria fins al final que una passada d’Iniesta era rematada per Piqué i donava els primers tres punts a la selecció.

Breus: El cavall Drem de Llevant és el més ràpid al Gran premi de Manacor. Comença l’open de Santa Ponça, sobre herba, amb la participació de G. Muguruza.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada