Convidada al concert “Una passejada per Broadway”

Convidada del president de la Federació Balear de Bandes de Música, Joan Carles Julià:
Des de la Federació Balear de Bandes de Música vos volem convidar al concert que  es durà a terme aquest dissabte dia 10 de setembre, inclòs dins els actes de la DIADA 2016, a càrrec de les nostres bandes de s’Almudaina, Camp Redó i La Nostra Terra de Son Ferriol.
Serà a les 20 hores al Teatre Principal de Palma.
Aquest concert serà “Una passejada per Broadway”. Una passejada pels musicals més coneguts. Amb la direcció artítica de Rafel Brunet a més de gairebé un centenar de músics al escenari i la col·laboració de cantants, ballarins……projecció de imatges, llums…….
No vos ho podeu perdre!!!!!
Moltes gràcies i vos esperam a tots i totes.

Joan Carles Julià Cuenca
CARTELL BROADWAY

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada