Resum de les Festes de Santa Maria de sa Coma

A diferencia d’altres anys enguany el bon temps acompanyà les festes en honor de la Patrona de sa Coma, Santa Maria.
IMG-20160910-WA0013
El passat dissabte a càrrec de l’AMIPA Punta de n’Amer s’organitzaren diferents tallers per als nins i nines de sa Coma, el diumenge l’excursió en barca per la costa fins a Cala Rajada, i el ball en línia tinguen bona participació.
IMG-20160911-WA0000
També es va celebrar la tradicional paella de festes, a card.cat el passat dimarts publicaren les fotos del dinar.
El dilluns dia 12, a les 20 h es va celebrar una missa solemne en honor de la patrona de sa Coma, Santa Maria concelebrada pel rector Fra Pere Vallespir, Fra Antonio Riera, i mossèn Àngel Reigades, on es va ballar el ball de l’oferta.
El proper diumenge dia 18, es donaran per acabades les festes amb la celebració del Campionat de Mallorca de Tir en Fona, i un acte de reconeixement als voluntaris de Protecció Civil del terme de Sant Llorenç des Cardassar.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada