Crònica: Cardassar-Serverense.

Un “derby” sempre despert expectació i, per això, “es Moleter” gaudí d’una bona entrada, Però aquest va decebre els espectadors asistents pel poc futbol que es vegè sobre la gespa, i per mes inri els serverins, en el darrer alè, s’endugeren els tres punts (0-1).

A la primera part tan sols cal destacar un penalti protestat i no pitat que afavoria els locals.

Al segon acte el Serverense es queda amb un home menys; el Cardassar pareixia que donava per bo l’empat. En canvi el club serverí assediava amb insitència la porteria local fins que, en el minut 92, a la treta de un còrner aconseguiria l’objectiu que li donaria els 3 punts.

Breus:
Espanya torna al grup mundial de la C. Davis.
Jornada entresetmanal a la Lliga.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada