Experiències als camps de persones refugiades de Grècia

Deix aquí un petit escrit i un cartell dels nostres amics d’Artà que presentaran la seva ONG el dissabte que ve.CartellActe

Som un grup de quatre joves d’Artà i Capdepera, format per en Damià Jaume, na Catalina Brotad, en Pere Francesc Llull i na Marga Llull, que vàrem anar a Quios, passant per Atenes, per ajudar als camps de persones refugiades amb la col·laboració d’Artà Solidari.

Dissabte 26 de novembre farem un acte per compartir les nostres experiències a les 20 h a la sala d’actes del Teatre d’Artà i així donar a conèixer de primera mà la situació que viuen a Grècia les persones que cerquen refugi.

Vos convidam a totes i tots a participar-hi! 🙂

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada