Dinar de Nadal i celebració del XXV aniversari de l’Associació de Veïnats de sa Coma

El proper dissabte dia 17 de desembre, al restaurant Sa Gruta Nova, l’Associació de Veïnats de sa Coma celebraran el tradicional dinar de Nadal per als socis, on enguany a més, volen retre un homenatge d’agraïment a totes les persones que al llarg dels anys han format part de les diferents juntes directives de l’associació, ja que el proper dia 3 de febrer del 2017, es compleixen 25 anys de la seva fundació.

La primera associació de veïnats de sa Coma es va fundar a principi dels anys 80 coincidint amb les diferents fases aprovades per a la urbanització de sa Coma entre els anys 1977 i 1986, essent el primer president l’advocat Damià Barceló, i el vicepresident Sebastià Pascual, conegut com a Sebastià de sa Coma, l’associació es va desfer l’any 1986.

Degut als problemes estructurals que presentava la urbanització, un grup de veïnats es reuniren i fundaren l’actual associació, que va ser inscrita en el registre Provincial el 3 de febrer de l’any 1992, essent el primer president Francisco Aguiló Vera.
L’actual president és Antonio José Barragan. Durant aquests 25 anys a punt de complir-se, totes les juntes directives i presidents han lluitat per aconseguir millores a sa Coma i zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar.
L’associació ha estat i és un excel·lent dinamitzador cultural de sa Coma, organitzant nombrosos actes culturals pels socis, activitats, excursions, etc.,a més de reivindicar millores i nous serveis que encara no té sa Coma i zona costanera, tot i que és la millor font de ingressos que té l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
IMG-20161211-WA0010 Antonio José Barragan, l’actual president

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada