El poblat talaiòtic de s’Illot, proposat com un dels millors projectes culturals a la revista anglesa “Design Week”

Monica Biagioli, professora del Design College of London i especialitzada en projectes culturals dins l’àmbit públic, proposa el poblat talaiòtic de s’Illot com un dels millors exemples de disseny en aquest sector.

Monica, va viure de jove a Mallorca i aquest passat Nadal va visitar el poblat talaiòtic de s’Illot. A rel d’això, ha proposat el nostre jaciment a l’enquesta realitzada per la revista Design week, sobre “Quin és el vostre exemple preferit de disseny en el sector públic?”.

Podeu consultar l’enllaç a la revista a continuació, juntament amb la corresponent traducció.

https://www.designweek.co.uk/issues/9-15-january-2017/whats-your-favourite-example-of-design-in-the-public-sector/ 

Quin és el vostre exemple favorit de disseny en el sector públic?

La reconstrucció del poblat talaiòtic de s’Illot és de rellevància cultural per a la zona de sa Coma a Mallorca. Espanya és un gran exemple d’integrar els indrets del patrimoni cultural dins les zones urbanitzades, com a espai públic compartit. L’indret integra les construccions talaiòtiques de roca amb passejos i zones de pícnic en una plaça envoltada d’hotels i zones residencials devora la Mar Mediterrània. La remodelació del Poblat talaiòtic de s’Illot va rebre finançament del Fons Cultural de l’1,5% d’Espanya, en un esforç per renovar les zones de patrimoni cultural i integrar-les en el paisatge contemporani d’ús públic. (Monica Biagioli)

CIMG8724

Un comentari a “El poblat talaiòtic de s’Illot, proposat com un dels millors projectes culturals a la revista anglesa “Design Week”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada