Èxit de la VIII Fira de la Flor d’ametler de Son Servera

El passat diumenge, dia 5 de febrer, a les cases de ca s’Hereu de Son Servera, es va celebrar la VIII edició de la Fira de la Flor d’ametler. Una fira plenament consolidada amb una gran afluència de públic i rècord de visitants
Fins a 37 expositors oferien tots tipus de productes relacionats amb l’ametla o la flor d’ametler: dolços, perfums, sabons amb aroma d’ametla, confitures, patés, etc. A més de productes artesans de roba mallorquina, i d’artesania que incorporen en la seva decoració detalls relacionats amb l’ametla. I una interessant mostra de maquinària antiga relacionada amb la recol·lecció de l’ametla.
Els Xeramiers des Puig de sa Font, amb la seva encisadora música, donaven la benvinguda als nombrosos visitants i l’agrupació folklòrica Sa Revetla va fer una demostració dels seus millors balls.

Segons la regidora de Turisme, Marga Vives responsable de l’organització de la fira. “L’objectiu és oferir un matí diferent i donar a conèixer aquest fruit als visitants i turistes, a més d’una mostra de les nostres arrels gastronòmiques i culturals”.
images Marga

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada