El Consorci de Turisme assisteix a la Reisen d’Hamburg per contribuir a la desestacionalització del sector

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix des del 8 de febrer, i durant cinc dies, a la Fira Reisen d’Hamburg per tal de promocionar el turisme fora de temporada, concretament el turisme de natura, senderisme i cicloturisme.

La Reisen Hamburg és la fira de la indústria turística més important de tot l’Alemanya septentrional. Amb més de 850 expositors procedents de tot el món, els visitants tenen la possibilitat d’escollir les seves vacances i reservar-les directament gràcies a l’ajuda d’agents de viatge i professionals del sector. És per aquest motiu que des del Consorci consideren efectiva la presència a la fira, i més quan els organitzadors esperen que la fira rebi més de 80.000 visites.

La zona expositiva es divideix en moltes àrees temàtiques, dedicades a les famílies, a les vacances en càmping, amb bicicleta i excursionisme.

Des del primer dia, el Consorci ha apostat per promocionar la nostra zona turística en fires de caràcter temàtic i recordem que aquesta és la segona fira a la qual enguany assisteix l’entitat. La primera va ser, al mes de gener, la fira CMT d’Stuttgart.

El pròxim 16 de febrer assistirà també a la London Bike Show 2017, gràcies a la col·laboració i de la mà d’empreses del sector de la nostra zona i membres del Consell Assessor del Consorci. La fira és la més important de ciclisme que existeix al Regne Unit i abarca tot allò relacionat amb bicicleta de carretera, de muntanya, BMX, Cross i rutes familiars. L’assistència a aquestes fires forma part del Pla d’accions promocionals del Consorci programades per a aquest any 2017.

(Montse Orta Vilaró).

web IMG_5826

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada