Nova línia de bus que connectarà l’aeroport amb la nostra zona costanera durant la temporada turística

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, ha presentat una nova segona línia d’autobús regular de viatgers que connectarà l’aeroport de Palma amb la nostra zona a fi de facilitar l’arribada de turistes que s’allotjaran en el nostre destí. En concret, el traçat d’aquesta línia de bus TIB arribarà a Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, s’Illot, Porto Cristo i Manacor, i tendrà una freqüència de 14 expedicions diàries per a cada sentit, de dilluns a divendres, ja durant el proper estiu. Per exemple, el projecte preveu que el servei de connexió fins a Cala Bona arribi abans de les 7 del matí a l’aeroport i un darrer servei des de l’aeroport després de les 22 h.

Aumasa, concessionària de les línies de Llevant, oferirà aquest nou servei per mitjà d’una flota diària de 4 autobusos amb una capacitat màxima de 55 persones i bodega per a maletes, a més de possibilitar un bus addicional en cas d’haver de reforçar el servei. Un nou servei la despesa del qual és assumida per l’empresa operadora amb el sistema de compte i risc.

Per tant, aquesta nova línia regular d’autobús no només suposarà un enllaç directe cap a l’aeroport i les zones turístiques del Llevant, sinó que també permetrà alliberar places en les altres línies d’autobusos TIB que connecten aquestes zones turístiques amb l’estació intermodal.

(Montse Orta Vilaró).

IMG-20170210-WA0000

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada