Les acadèmies de la comarca de Llevant: UDance, 9 Ritme, i Satu Jiménez, arrasen a al final autonòmica de «Vive tu Sueño»

El passat dissabte dia 11, es va celebrar al Teatre d’Artà la final balear de «Vive tu Sueño», uns 300 alumnes de 26 acadèmies de Mallorca i Eivissa es disputaven el passe a la Gran Final Nacional a celebrar a Madrid els dies 25 i 26 de març. 16602865_428383820826441_8903834770409382106_n
A les 16.15 h començava la competició de: dansa clàssica, moderna, contemporani, estil lliure, salsa, i flamenc, les actuacions no seguien un ordre concret anaven actuant diferents estils i edats, i els tres primers classificats de cada categoria aconseguien el passe a la final. DSCF6839En la modalitat de flamenc l’Escola de Dansa Flamenca de na Satu Jiménez va ser la gran triomfadora aconseguint classificar en primera posició a tots els seus grups per a la final. Competien en infantil amb el grup Sevilla, Zambra en cadets, i Raíces en open.
Dins aquesta modalitat presidia el jura Àngel Martínez, campió d’Europa de flamenc, valoraven a més de l’actuació, el vestuari, coreografies, i posada en escena dels participants. Els anys de dedicació i esforç de na Satu han tingut recompensa, tots els seus alumnes passaren a la gran final. U Dance DSCF6821L’Escola U Dance de sa Coma participaven amb 5 grups, i quasi aconseguiren el ple, passaren a la final nacional 4 dels 5 grups. UBloods va participar a la primera part a estil lliure i aconseguiren la 3a posició passant a la final.
A les 20.00 h va començar la segona part de la competició de dansa urbana o hip-hop. El grup SEF Megacrew (nins de 13 a 18 anys) de l’acadèmia 9 Ritme de Manacor tingueren l’honor d’actuar fora de concurs i d’obrir la gala amb una excel·lent coreografia d’exhibició de Miki Nadal demostrant una bona tècnica i compenetració tot i esser un grup de 29 components.9 RitmeDSCF6817Les alumnes de U Dance entrenades per Maria Duran i Núria Sánchez, a la segona part de la gala de balls urbans competien a distintes categories: la 1ra posició fou per Usadows, 2na USouls, i 3ra UEigels, tot i que amb aquest darrer grup els jurats s’equivocaren i els jutjaren amb una categoria superior. Aquest és el segon any que van a competició amb uns grans resultats.
L’Acadèmia 9 Ritme de Manacor dirigida per Miki Nadal, competia a l’especialitat Prèmiun (majors de 35 anys) amb el grup MixDance Crew, a més de comptar amb una molt bona coreografia d’en Miki i un alt nivell, actuaren amb moltes ganes, molts divertits amb una alegria que va contagiar al públic i al jurat que els va atorgar el passe a la final.9 Ritme grup Premium IMG-20170212-WA0001
Enhorabona a tots els grups classificats i als seus directors. Sort a tots a la gran final nacional de Madrid.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada