Dinar de Pasqua de l’Associació de la Tercera Edat de S’Illot

Seguint el costum dels darrers anys l’Associació de la Tercera Edat de S’Illot, el diumenge següent de Pasqua organitzà una freixurada per als socis. Enguany hi assistiren poc més de 190 socis, que gaudiren d’una bona freixura, ensaïmada, gelat, i bona companyia. Fruites Ca Na Candila va aportar tota la verdura de la freixura, per cert, en Miquel Àngel ens va informar que han fitxat una nova dependenta molt simpàtica que nom Elsa.
Cal felicitar a totes les persones que treballaren de valent ajudant a preparar la festa, de manera especial a la secretària de l’associació Àngela Gallardo, i al president Toni Garbi que no varen aturar un moment. Després del dinar hi va haver ball i es rifaren 6 ensaïmades i un joc de collar i arracades.
Al transcurs del dinar es va informar als socis del nou destí del viatge anual que organitzen cada any al mes de novembre, enguany han escollit la Costa de Màlaga i Tànger.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada