Presentat el nou Carrefour de Sa Coma a l’Auditori Sa Màniga

El passat dimarts dia 30 de maig, es va presentar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor el nou Carrefour a les autoritats i associacions del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, i el dimecres 31 per a la gent de la comarca.La presentació del projecte del nou hipermercat va anar a càrrec del Director General de Carrefour, Sr. Antonio Díaz, el qual expressa la satisfacció de la companyia pel nou centre de l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma, que permetrà arribar a la gent de la Part Forana de Mallorca. El director gerent del nou centre és el català, Marc Andreu.
El batle de Sant Llorenç Mateu Puigrós, va donar la benvinguda als directius de Carrefour, i va agrair haver escollit l’Auditori Sa Màniga per a fer la presentació oficial del nou centre.
El centre té 2.641 m2 de sala de vendes, i obrirà al públic com a Carrefour el proper 8 de juny. Va explicar que l’hipermercat és objecte d’una reforma durant dues setmanes i que treballen durant les 24 hores amb diferents torns per poder obrir la data prevista. La companyia mantindrà l’ocupació dels 34 treballadors que conformaven la plantilla d’Eroski, i a més contractarà a 56 persones per reforçar el servei en caixes, reposició, i venda assistida.
Tots els treballadors rebran una mitjana de 50 hores de formació específica per persona sobre l’acompliment de cada lloc de treball i eines informàtiques de gestió així com prevenció, manipulació d’aliments, atenció al client o estalvi mediambiental.
El dia de la presentació al vídeos de Carrefour varem poder comprovar l’atenció i ajudes que presta als seus treballadors, i als fills dels treballadors creant per a ells camps d’estiu, oci, i vacances especials.
El que la majoria d’assistents a les presentacions desconeixien era que Carrefour dedica una part dels seus ingressos a ajudes per a associacions de persones amb discapacitat i malalties rares. Esperem que una petita part d’aquesta ajuda solidària de la companyia arribin també a les associacions de la Comarca de Llevant.
El de Sa Coma serà el quart hipermercat de la cadena a Mallorca, on compta a més, amb set supermercats Carrefour Express. El primer d’ells obri les portes a Palma fa 40 anys.
Els assistents a les presentacions reberen un obsequi i pogueren degustar una mostra de productes que estaran a la disposició dels clientes al nou Carrefour de sa Coma. A més gaudiren de les actuacions musicals del grups de Cap Pela, i Va de Jota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.