Inaugurat el nou Carrefour de sa Coma

El dimecres 7 de juny, es va inaugurar oficialment el nou Carrefour de sa Coma amb l’assistència del Conseller de Treball, Industria i Comerç del Govern Balear, Sr. Iago Negueruela, el batle de Sant Llorenç Mateu Puigrós, acompanyat dels regidors de l’equip de govern, directors generals de la companyia, i representants d’associacions de sa Coma.
L’hipermercat completa amb aquesta obertura l’oferta comercial i de serveis que caracteritza Carrefour i dóna feina a 90 persones.
Les remolades instal·lacions són impresionants i l’amplia oferta de productes una de les més completes de la Comarca. A partir del dijous dia 8 de juny Carrefour Sa Coma obrirà a diari ses portes al públic de 9 a 23 hores, diumenges inclosos.
La presentació ha anat a càrrec del director territorial Sr. Antonio Díaz Rueda, el batle Mateu Puigrós ha agraït a Carrefour l’obertura del nou centre que sens dubta (ha dit) contribuirà a millorar l’oferta llorencina. El Conseller de Treball, Industria i Comerç del Govern Balear, Sr. Iago Negueruela Vázquez, ha felicitat a la companyia per l’obertura d’aquest nou centre a sa Coma coincidint amb la celebració del 40 aniversari de la inauguració del primer Carrefour a Mallorca.

PRESENTACIÓ CARREFOUR
Sr. Antonio Díaz Rueda
Director Territorial

Bona tarda, Batle, Conseller, directora general, membres de la corporació municipal, resta d’autoritats, empresaris, entitats socials, mitjans de comunicació, senyores i senyors.
Vull en primer lloc agrair la seva presència en aquest acte en el que avui inaugurem el nou hipermercat Carrefour Sa Coma.

Com hem esmentat en anteriors manifestacions, Carrefour arriba a Sa Coma amb il·lusió i amb humilitat. Amb la il·lusió de portar a sa Coma nostre model comercial per satisfer les necessitats de tots els llorencins i veïns de la comarca, i amb la humilitat de treballar modestament per aconseguir la seva confiança i ser considerats un bon veí de tota la regió.

Un bon veí, perquè més enllà dels nostres objectius comercials, volem contribuir al desenvolupament social i econòmic de tots els llorencins, apostant per l’ocupació de qualitat, per la formació, pels productes locals i per una important inversió que reforci Sant Llorenç des Cardassar com un eix estratègic de atracció comercial i desenvolupament a nivell comarcal.

Impulsant la creació d’ocupació, en garantir el 100% dels llocs de treball de l’anterior operador i apostant per augmentar les nostres contractacions.

Tot aquest compromís i contribució és possible gràcies al fet que Carrefour arriba a Sa Coma amb el seu format estrella, l’hipermercat. Un format que podran descobrir en finalitzar aquest acte, i que pretén de oferir sota o mateix sostre l’assortiment més ampli de la comarca compost per 14.700 articles d’alimentació i productes frescos, 1.000 de tèxtil llar, 1.600 productes de basar, i més de 1.100 electrodomèstics i productes de tecnologia amb els millors preus i les millors promocions. Tot això sempre acompanyat dels serveis necessaris perquè l’experiència de compra de cada llorencí serà ràpida i còmoda.

I encara que avui la protagonista és sa Coma, fa ja 40 anys que Carrefour aposta per les Illes Balears. 40 anys des que inaugurem nostre primer hipermercat a Palma. i des de llavors fins avui l’han seguit altres 3 hipermercats, 6 supermercats i 8 agències de Viatges Carrefour, que han generat a tancament de l’any 2016, 960 llocs de treball a Illes Balears, als quals se sumen els 90 col·laboradors incorporats amb aquesta obertura.

Des de llavors treballem amb 188 empreses balears a les que realitzem compres per valor de 14,4 milions d’euros. Concretament, Carrefour compra al camp d’aquesta Comunitat més de 26.000 kg. de fruites i verdures per a consum nacional i internacional, i 56.800 kg. a les llotges balears. Una mostra més del nostre suport al sector primari i a la sostenibilitat de les petites i mitjanes indústries agroalimentàries d’aquesta terra.

M’agradaria també transmetre l’enhorabona als equips que han donat tot durant aquests 15 dies de renovació i transformació del centre; i a tots els treballadors de les empreses col·laboradores locals, que junts han fet possible que avui puguem inaugurar Carrefour Sa Coma. !! Moltes gràcies a tots !!

Per finalitzar, vull reiterar de nou el nostre agraïment a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, pel suport rebut des la nostre arribada i durant tot aquest procés de transformació. Esperem seguir compartint molts més projectes i seguir avançant junts en el desenvolupament econòmic i social de tots els llorencins. Moltes gràcies.

DISCURS
Conseller de Treball, Industria i Comerç del Govern Balear
Sr. Iago Negueruela VázqueZ

Fa dos anys, just quan vam iniciar la present legislatura, vaig tenir l’oportunitat de visitar un centre de Carrefour a Mallorca i conèixer de primera mà la implicació d’aquesta gran empresa d’alimentació amb el territori.
Hem tingut diverses línies de col·laboració, des del foment de producte local fins, recentment, una campanya d’intermediació per a la contractació de més de 200 treballadors de Mallorca, alguns d’ells per a aquest centre de sa Coma.
És per a mi una satisfacció poder participar en aquest 40 aniversari de Carrefour, per l’arrelament que ha assolit aquesta empresa, tant entre els seus clients com per la seva implicació i treball per un equilibri en el nostre model de comerç, un equilibri que és molt necessari mantenir en una economia com la de les nostres Illes, tan centrada en els serveis o el turisme.
Enhorabona, doncs, per l’obertura d’aquest nou centre comercial, el quart a Mallorca, coincidint amb el seu 40 aniversari. Espero que us seguiu distingint pel bon servei, els bons productes, fomentant el producte local (amb més de 700 referències anuals) creant ocupació i contribuint de forma activa al creixement econòmic.

Un pensament a “Inaugurat el nou Carrefour de sa Coma

  1. S’a comarca de Llevant ja no tindra que desplasar a Palma per na a Carrefour.Felicitats a tots els que han participad que aixo sigui posible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.