Crònica: Cardassar – Son Verí

Capvespre amb molts gols, el viscut al moleter (6-3).

A la primera part, marcaven primer els visitants. J. Caldentey empatava el partit pel Carde. Tot just després de la treta, el Son Verí es tornava avançar. El Cardassar cercava l’empat, i una centrada del nou fitxage, Cabrer, la rematava al fons de la xarxa J. Mas. Abans del descans, era J. Rigo el que, desde fora de l’àrea, feia un autèntic golàs. Amb aquesta pluja de gols sa arribava a la mitja part.

Al segon temps, arribarien més gols, primer Cabrer, bolearia una sentrada, en una gran jugada de Simó, que acabaria en gol. Llavors, el veterà M. Miquel feia el 5-2. A la treta dun córner els visitants acursaven distàncies. Però, M. Miquel tornava marcar, tancant el resultat.

Breus:

G. Muguruza es eliminada i Nadal segeix a l’Us Open.

Segeix la vuelta.

Un Bernabeu ple i un Isco estelar derroten a la Itàlia de Buffon. La festa acaba amb l’entrada de D. Villa.

La NBA arrassa a l’eurobàsket.

El dérby Palmesà de 2ªB acaba en:

Baleares-Mallorca 0-0

Ath. Sagunto-Formetera 0-0

Peña Dep-Valencia Mestalla 1-0

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada