Crònia: Cardassar-Port de Sóller

El Cardassar no deixa fugir els tres punts del Moleter.

Els primer 45 minuts els dos equips s’estudiaven i no passaren de l’empat inicial. Tan sols cal destacar un gol anul·lat a M. Miquel per fora de joc, i un penalt demanat pels locals, que l’àrbitre no xiulà.

En el segon temps no compareixien ni les oportunitats ni els gols, fins que en el minut 76 entrà J. Ballester i revolucionà el partit. Primer li feren una pena màxima, que transformà Cabrer i després, amb el temps ja exhaurit, feia el 2-0 definitiu.

Després del partit es presentaren totes les plantilles del Cardassar i la festa acabà amb una torrada.

BREUS: J. Mir es proclama Campió del Món de Moto3. A Singapur es juga el màster femení de tennis.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada