Comunicat d’El Pi

EL PI DE SANT LLORENÇ CELEBRA ASSEMBLEA PER ELECCIONS AL NOU COMITÈ LOCAL.

Sant Llorenç, 22 de novembre de 2017. Seguint les pautes marcades en el II Congrés Balear i de Mallorca de El PI, en el que es va aprovar procedir a renovar els comitès locals arreu de les illes, els afiliats i simpatitzants de Sant Llorenç es varen reunir per triar els nous càrrecs, comptant amb la presència de Jaume Font, Josep Melià i Josep Franco, essent elegits per unanimitat:

Onofre Garcia (President), Tomàs Amer (Secretari), i com a vocals Magdalena Mascaró, Miguel A. Caimari, Ramon Artigues, Andrés Zamora, Tomàs Adrover, Aina Melis, Miquel Mascaró, Antoni Aguilar, Miquel Cànaves, Mateu Nadal, Maria José Ortiz i Jeroni Amorós.

PLENARI DE DIA 16 DE NOVEMBRE DE 2017.

Dins l’ordre del dia del darrer plenari presentarem una moció en DEFENSA DEL MÓN RURAL, moció per donar suport al món rural mallorquí (pagesos, caçadors, cavallistes, ramaders i senderistes) per defensa del seu sector econòmic la seva forma de vida i costums.

Es tractava de demanar com Ajuntament a les Institucions Públiques relacionades amb normatives, resolucions i actuacions que afectin el món rural que reconeguin com interlocutors als pagesos i caçadors, que aquests siguin consultats abans de prendre mesures com el ZEPA (zones d’especial protecció per les Aus).

L’equip de Govern va votar en contra d’aquesta moció.

UN MILIÓ D’EUROS PER MILLORA DE LES INFRAESTRUCTURES TURÍSTIQUES

El BOIB núm. 139 de 14 de novembre de 2017 publicava la resolució del Consorci per a la millora de les infraestructures turístiques, aprovant per al nostre municipi dos projectes:

  1. Centre esportiu i de serveis de Cala Millor, fase II camp de futbol 11, amb un total pressupostat 667.483,51 euros, subvencionat amb 500.000 euros i amb aportació municipal de 167.483.51 euros.
  2. Millora Urbana i semi peatonalització del carrer Baladres, amb un total pressupostat 715.820,70 euros, subvencionat amb 500.000 euros i una aportació municipal de 215.820,70 euros.

Recordar el conflicte creat amb la modificació circulatòria d’aquest carrer i la seva derivació cap al carrer Mare Selva, amb l’oposició per part dels veïnats. El carrer Mare Selva es converteix en una verdadera via de circumval·lació pel tràfic rodat Sa Coma – Cala Millor, convertint una zona residencial en carretera.

Amb aquest projecte l’equip de govern trenca definitivament la convivència dels veïnats i l’industria turística, beneficiant exclusivament als hotelers en les seves decisions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada