Betlem vivent i Reis a sa Coma

Els Reis Mags d’Orient van arribar un any més a la platja de sa Coma carregats de regals, i varen esser rebuts per la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, i per nombrosos famílies amb els nins i nines que esperaven amb il·lusió la seva arribada.
La banda va acompanyar a la comitiva real fins a la plaça de l’església, on varen esser rebuts pel Delegat de sa Coma, Colau Bordal.
En primer lloc anaren adorar al nins Jesús al Betlem vivent, que des de fa anys prepara l’Associació de Veïns de sa Coma i li oferiren els seus presents.
Seguidament es dirigiren al cadafal i repartiren caramels, pilotes, i regals. El primer regal d’aquest any va ser molt especial. Ses Majestats els Reis d’Orient varen fer entrega d’un pergamí en agraïment i felicitació als socis, directius i col·laboradors de l’ l’Associació de Veïns de sa Coma als seus 25 anys, ja que gràcies a la seva col·laboració han pogut dur regals i il·lusió als nins i nines de sa Coma. En nom de tots els col·laboradors va recollir el regal el president de l’associació Antoni Barragan.
Després de lliurar els regals es va servir a tots els assistents la tradicional xocolata amb ensaïmada que prepara cada any l’Associació de la Gent Gran de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.