Avís nous talls d’aigua dijous dia 15 a sa Coma

Avís Associació Veinats de sa Coma
Benvolgut/da
Els informem perquè puguin donar trasllat als seus associats, que demà a partir de les 09:30 amb quasi tota seguretat ens veurem obligats a realitzar una interrupció en el subministrament d’aigua que afectarà la Zona de Sa Coma, exceptuant els carrers, Margalides , Til·lers, Pins, Bedoll, La Palmera, Castanyers, Roselles, Clavells, Gardènies i el tram del carrer Roses entre el carrer Gardènies i Margalides. Es preveu que es recuperi el subministrament a partir de les 14:00.

Agraïm la seva comprensió i disculpin les molèsties ocasionades.

Enric Romero Alzamora

Aigües Son Sard S.A.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada