Fotos de l’excursió de la Banca March de sa Coma a Miramar

La Banca March de sa Coma organitzà la tradicional excursió anual pels clients el passat dia 8 de marc, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora. La resposta de les dones de sa Coma i S’Illot va ser extraordinària, las places s’esgotaren als pocs dies i hagueren d’habilitar un segon autocar. Si bé, entre els 80 excursionistes també hi havia bastants d’homes.
A les 9 del matí, sortien cap a Miramar, i a Valldemosa on recolliren al guia Gaspar Valero que va fer una detallada visita guiada de dues hores al Monestir. Abans de començar la visita berenaren d’una bona panada i tot seguit va començar la visita a la tafona, continua pel jardí, el claustre gòtic, i la planta baixa de Miramar. Sortint a la façana principal els excursionistes gaudiren des del primer mirador de la bella panoràmica de la costa nord, de la península de sa Foradada.
Acabada la visita feren la parada obligada a Valldemosa, per a comprar las tradicionals coques. A les 2 del migdia dinar a Can Tronca i divertit ball on molts dels excursionistes demostraren les seves habilitats i ganes de marxa.

Un pensament a “Fotos de l’excursió de la Banca March de sa Coma a Miramar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.