Viatge de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor a Eivissa i Formentera

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, presidida per Bernardino de Arriba, a més, de realitzar les clàssiques activitats per als socis, participà de les tradicions populars del municipi i organitzen al llarg de l’any diferents caps de setmana a hotels de Mallorca, i excursions. També promociona entre els socis informació sobre les activitats culturals que es realitzen a la comarca de Son Servera i altres indrets de l’illa.
El divendres dia 20 d’abril, anaren d’excursió al Centre Forestal de Menut, a Escorca propietat del Govern de les Illes Balears, on els explicaren tot el funcionament del viver, des de la recollida, la feina del banc de llavors, la sembra i la zona de les plantes joves. El dia de l’excursió es trobaren amb els periodistes de IB3 que feien un reportatge sobre el centre i els socis també sortiren al reportatge contant les seves impressions sobre la tasca que es du a terme al Centre Forestal de Menut.
Al llarg de l’any l’associació organitza diferents viatges, el darrer del 4 al 6 de maig a Eivissa i Formentera, on feren amistat amb un grup de l’Associació de la Tercera Edat de Son Rapinya i es divertiren de valent.
El darrer dia per acomiadar als nous amics compartiren una bona paella i segons les fotografies que ens ha fet arribar el president de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernardino de Arriba, van donar bon compte d’ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.