Viatge de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor a Eivissa i Formentera

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, presidida per Bernardino de Arriba, a més, de realitzar les clàssiques activitats per als socis, participà de les tradicions populars del municipi i organitzen al llarg de l’any diferents caps de setmana a hotels de Mallorca, i excursions. També promociona entre els socis informació sobre les activitats culturals que es realitzen a la comarca de Son Servera i altres indrets de l’illa.
El divendres dia 20 d’abril, anaren d’excursió al Centre Forestal de Menut, a Escorca propietat del Govern de les Illes Balears, on els explicaren tot el funcionament del viver, des de la recollida, la feina del banc de llavors, la sembra i la zona de les plantes joves. El dia de l’excursió es trobaren amb els periodistes de IB3 que feien un reportatge sobre el centre i els socis també sortiren al reportatge contant les seves impressions sobre la tasca que es du a terme al Centre Forestal de Menut.
Al llarg de l’any l’associació organitza diferents viatges, el darrer del 4 al 6 de maig a Eivissa i Formentera, on feren amistat amb un grup de l’Associació de la Tercera Edat de Son Rapinya i es divertiren de valent.
El darrer dia per acomiadar als nous amics compartiren una bona paella i segons les fotografies que ens ha fet arribar el president de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernardino de Arriba, van donar bon compte d’ella.

Deixa un comentari