Dissabte dia 16 de juny Musicals «Un petit tast per les músiques del segle XX» a l’Església Nova de Son Servera

Per al proper dissabte dia 16 de juny a les 21:30 hores, a l’Església Nova de Son Servera els components de la coral serverina seran els amfitrions dels, Musicals «Un petit tast per les músiques del segle XX».
Un gran concert que oferiran conjuntament la Coral de Son Servera, dirigida per Francisca Mas; Cor de Calvia, dirigit per Llorenç Gelabert; i Sa Minut Band, director Guillem Bestard. La direcció musical és a càrrec de Llorenç Gelabert.
A més de les concerts que du a terme la Coral Serverina, el passat cap de setmana va participà un any més, amb la seva paradeta a la Nit de l’Art, Cultura, Gastronomia, i Festa de Son Servera, on tots els components treballaren de valent i presentaren unes bones tapes, dignes dels millors xefs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada