Primera Nit Multicultural de les Festes de sa Coma, concert de la Banda de Música i actuacions de Va de Jota i Tramudança

Avui dia 19 a les 20h., inauguració de la primera Nit Multicultural amb els gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebolina, acompanyats pels Xeremiers des Puig de Sa Font; a les 21h., gran concert de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier; A partir de les 22h, demostració de ball de bot a càrrec de l’escola Va de Jota, i seguidament ballada popular amb el grup TRAMUDANÇA.
A continuació vos oferim imatges de l’actuació del grup Tramudança a Cala Bona el passat dilluns festivitat de la Mare de Déu del Carme.
Per als balladors i balladores seguidors incondicionals del grup, a més d’anit, a les festes de sa Coma, aquestes són properes actuacions del grup : divendres 20 Porto Cristo, dissabte 21, Es Molinar Palma; dissabte 28; dissabte 28 Ariany; i diumenge dia 5 d’agost a Cala Millor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada