Celebrat el Festival de Dansa de les Festes de Porto Cristo, organitzat per l’Acadèmia Urban Diamonds

La música i el ball van ser present a les Festes de Porto Cristo, el dijous dia 12 de juliol, l’Acadèmia Urban Diamonds,van organitzar una gran demostració de dansa on hi participaren tots els seus alumnes i els equips de competició de l’acadèmia, i convidaren a participar-hi a alumnes de les acadèmies Udance, Empire of Dreams, i Nou Ritme.
La convocatòria va ser un èxit i reuní a més de 2.000 assistents a la Plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo, que ompliren les grades i les 1000 cadires habilitades per a l’ocasió.

A les 19h va començar la final de la competició de Hip Hop individual i de grups, sent els components del jurat: Ivan Fernández, Núria Sánchez, i Miki Galmés, que heu tingueren difícil per elegir els guanyadors, ja que hi va haver una escassa diferència de punts.
Seguidament començaren la demostració del que han après al llarg de l’any tots els alumnes ( petits i grans) de Urban Diamonds , menció especial es mereixen l’equip de mares i fills que de mostraren una gran compenetració.

Les acadèmies convidades presentaren els seus equips de competició quedant palès el gran nivell assolit de tots els equips, la majoria d’ells participaran als campionats d’Europa l’any que ve. I per aquest fi totes les acadèmies organitzen diferents actes per recollir doblers que els ajudin amb les despeses de les competicions. Urban Diamonds va aprofitar l’ocasió per muntar les seves paradetes de venda de camisetes, material esportiu, i diferents paradetes de menjars preparat per familiars i amics.

La directora de l’acadèmia organitzadora, Marta Solano, molt emocionada, va donar las gràcies a les acadèmies participants, i al públic amb aquestes paraules: Només puc dir … ¡G R A C I A S!
Gràcies a tota la gent que heu vingut a veure’ns ballar, a tots els ballarins que heu passat per l’escenari, a tota l’organització de pares pels xiringuitos, a tots els del marxandatge, presentadora, professores, tècnics per omplir aquesta plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo per veure i gaudir de les magnífiques coreografies dels diferents grups de ball que han participat. Molta feina, esforç, sacrifici i coordinació han demostrat els nins i nines que han participar en aquesta trobada musical, on com era d’esperar hem pogut comptar amb el suport que donau les famílies al ballarins.
Gràcies a tots hem pogut gaudir d’una gran tarda/nit de ball i música a aquestes Festes del Carme 2018 que enguany han presentat una participació ciutadana impressionant.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada