Cala Millor instal·la una zona d’ombra per a persones amb minusvalidesa

L’estructura, col·locada en el carrer Platja, és la primera part d’un paquet de millores per a garantir l’accessibilitat real i que s’aniran instal·lant de forma progressiva.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha instal·lat en la platja de Cala Millor una nova zona d’ombra per a discapacitats. Des de l’Ajuntament, el regidor de Turisme, Nicolau Bordal, ha explicat la necessitat d’aquest tipus d’elements per a assegurar l’adaptabilitat real de la platja i garantir una zona per al descans segur i còmoda per a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquest equipament està situat en el carrer Platja i està preparat per a suportar el desgast per la sal marina i contribuiran a facilitar l’estada d’aquestes persones a la platja. “Per a persones amb mobilitat reduïda és del tot inviable poder carregar amb para-sols, cadira o bossa a la platja, i pensant en aquesta situació hem habilitat aquesta zona”; ha conclòs Bordal.

Des del mateix punt, usuaris i treballadors de la zona comparteixen l’opinió d’aquesta instal·lació i valoren positivament la iniciativa. “La gent amb minusvalidesa pot gaudir de la platja i descansar una estona a qualsevol hora. Abans, venir a les dues de la tarda era impensable per a una persona amb mobilitat reduïda.”

Aquest equipament és només la primera passa d’un gran paquet de millores que l’empresa concessionària de la platja va assegurar en el seu contracte. Unes millores que s’aniran col·locant de forma progressiva al llarg de la vigència d’aquest.

Cala Millor instala una zona de sombra para personas con minusvalía

La estructura, colocada en la calle Playa, es la primera parte de un paquete de mejoras para garantizar la accesibilidad real y que se irán instalando de forma progresiva

El Ayuntamiento de Sant Llorenç des Cardassar ha instalado en la playa de Cala Millor una nueva zona de sombra para discapacitados. Desde el Ayuntamiento, el regidor de Turismo, Nicolau Bordal, ha explicado la necesidad de este tipo de elementos para asegurar la adaptabilidad real de la playa y garantizar una zona para el descanso seguro y cómoda para las personas con movilidad reducida.

Este equipamiento está situado en la calle Playa y está preparado para soportar el desgaste por la sal marina y contribuirá a facilitar la estancia de estas personas en la playa. “Para personas con movilidad reducida es del todo inviable poder cargar con sombrilla, silla o bolsa en la playa, y pensando en esta situación hemos habilitado esta zona”; ha concluido Bordal.

Desde el mismo punto, usuarios y trabajadores de la zona comparten la opinión de esta instalación y valoran positivamente la iniciativa. “La gente con minusvalía puede disfrutar de la playa y descansar un rato a cualquier hora. Antes, venir a las dos de la tarde era impensable para una persona con movilidad reducida.”

Este equipamiento es sólo el primer punto de un gran paquete de mejoras que la empresa concesionaria de la playa aseguró en su contrato. Unas mejoras que se irán colocando de forma progresiva a lo largo de la vigencia de éste.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada