Celebrat l’aplaçat concert de les festes de s’Illot de la banda de música de Manacor i nou concert didàctic a Manacor

L’aplaçat concert de les Festes de s’Illot 2018 de la Banda de Música de Manacor, es va celebrar el divendres dia 24 d’agost a la plaça del Llop.
Des del primer moment, els músics i director Eduard Bernabéu es van guanyar el públic amb un molt bon concert de festes.
La plaça del Llop feia goig, plena de gom a gom. Això sí, l’escenari de pedra va resultar petit per acollir als músics, que estaven un poc estrets, i que podríem dir que per sort no hi eren tots, ja que el concert es va fer en temps de vacances i alguns músics eren de viatge.
Començà el concert en temes de pel·lícules musicals com: Colores en el Viento (Pocahontas),
El fantasma de la Opera, Gladiator, etc. Aviat el director Eduard Bernabéu va aconseguir la complicitat del nombrós públic assistent, que animaven als músics de la banda, tocant entre altres, des del pasdoble Benidorm, la marxa mora Ximo, a Bamboleo dels Gipsy Kings, on el director anava posant a la banda en peu per seccions. En definitiva, una «passada» de concert.
Cap al final del concert, el director va dir que volia dedicar una peça a un músic emblemàtic de la banda en Miquel Veny «Pou», , dedicant-li el tema « Porque te vas», va dir deixava la banda. Bromes apart, li va desitjar una prompta recuperació de dues operacions que tenia pendents per a final del mes d’agost. En Miquel es va emocionar davant els forts aplaudiments del seus companys i del públic, desitjat-li una prompta recuperació i que aviat pugi tornar a la banda.
Acabat el concert, el delegat de s’Illot, Antonio García, va fer entrega d’una placa a la banda que va recollir el director Eduard Bernabéu i la va entregar el vicepresident Mateu Riera. La placa deia el següent: «En agraïment a la Banda Municipal de Música pels moments màgics que ens ha fet viure a s’SiIlot. Ajuntament de Manacor – Delegació de S’Illot».
Acabat el concert, els comentaris del nombrós públic assistent era que la plaça del Llop era el lloc més idoni per celebrar el concert de la banda de música, ja que la acústica és millor i el lloc és més accessible per a tothom: opinió que compartiren el Delegat de Ciutadania Mateu Juan, i la Delegada de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà, que no volgueren perdre’s el concert.
El dissabte dia 8 de setembre a les 10,30 hores a la plaça del Mercat de Manacor, es celebrarà el tradicional concert didàctic de la Banda de Música de Manacor, per tal de fomentar entre els nins i nines l’aprenentatge d’un nou instrument per en el futur poder formar part de la Banda de Música de Manacor.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.