Pilars de dol en record a les tretze víctimes de la riuada de Sant Llorenç a la vintena Diada dels Al·lots de Llevant

El passat 20 d’octubre els Al·lots de Llevant varen celebrar la XX Diada de la colla. Ho feren, com sempre, a la plaça de sa Bassa de Manacor, i en companyia dels Castellers de Mallorca i dels Castellers de Lleida.
Mereixen una menció especial els pilars de quatre que les tres colles presents a la Diada feren abans de començar les actuacions en record de les tretze víctimes de la riuada de Sant Llorenç i en homenatge a tots els damnificats per la pitjors inundacions a Mallorca dels últims anys. Les tres colles, una devora l’altre, alçaren quatre pilars en què les enxanetes desplegaren quatre pancartes amb les paraules “Tots som Sant Llorenç”.

Quant a l’actuació dels Al·lots de Llevant, després d’un estiu de fer feina a l’assaig i de molts de castells de sis pisos a la plaça, els Al·lots es tornaven plantejar tres castells de set. A l’hora de la veritat les coses sortiren segons el programa previst i descarregaren per aquest ordre el tres de set, el quatre de set amb agulla i el quatre de set, a més d’un pilar de quatre caminant i un vano de cinc. Una gran temporada de la colla manacorina i una molt bona actuació a la vintena Diada de la colla.
Als convidats, els castellers de Lleida van realitzar entre altres, el dos de set , i el cinc de set com castells estrella, i els Castellers de Mallorca van realitzar el primer quatre de set de la temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada