Encontre Orquestral de les Illes Balears

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA          (CALA MILLOR)
Dissabte, 8 de desembre, a les 19 h
ENCONTRE ORQUESTRAL DE LES ILLES BALEARS

Entrada: 10 €

L’Encontre Orquestral de les Balears neix com a necessitat dels joves estudiants de música de potenciar la seva formació dins l’àmbit de les orquestres professionals. Els professors convidats d’aquest primer encontre són: Catalina Sureda, una de les més reconegudes violinistes de Mallorca; Esteban Belinchón, violoncel•lista especialitzat en la música contemporània; Pere Sansó, flautista de la Banda Municipal de Palma; i Àngel Torres, tuba de la Banda Municipal de Palma i professor de Tuba al Conservatori Superior. El director convidat serà el jove mallorquí Bernat Quetglas, director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca.

Podeu comprar les entrades (no numerades) personalment a taquilla o reservar-les telefònicament. Pagament només en efectiu.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada