Acabades les obres de reforma del local de l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió

Aquest any que acaba per a l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió ha estat molt especial, ja el novembre de l’any 2017 van començar les obres de reforma del local de l’associació, obres que van acabar a principis de desembre, i el dia 4 el local va passar novament a disposició dels socis. Si bé no es va fer festa de la reobertura oficial, degut als problemes que encare pateix el poble degut a la torrentada que va afectar al terme de Sant Llorenç i comarca.
L’encarregada de regentar el local és Martina Sureda i està obert als socis tots els dies excepte excepte dijous.
Visitarem al president de l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió,Tomeu Miquel, per saber un poc més de les activitats que duen a terme, el president ens va explicar que aquest any ha estat especial, ja que al tenir el local en obres les activitats de ball en línia, gimnàstica, manualitats i informàtica, les han fet a centres alternatius facilitades per l’ajuntament.
A més de les activitats que duen a terme a Son Carrió, els socis els agrada molt fer dos viatges a l’any. Enguany han viatjat a Tarragona, Eivissa, i Formentera. A més, solen organitzar caps de setmana a hotels de Mallorca que tenen gran acceptació.
Dia 2 de desembre, van celebrar l’Assemblea General i el tradicional Dinar de Nadal al restaurant Sa Gruta Nova. Els components actuals de la junta directiva són: president Tomeu Miquel; vicepresidenta Maria Vives; tresorera Margalida Aguiló; secretari Guillem Llull; i vocals: Antònia Mascaró, Catalina Urios, Margalida Genovard, Juan Galmés, i Mateu Roig.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada