Fotos del dinar de Nadal de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

La Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca reuní a 1.675 socis al Dinar de Nadal celebrat a Binicomprat.
La Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, presidida per Josefina Colom, va celebrar el tradicional Dinar de Nadal pels socis, organitzat a Binicomprat. Com cada any varen reunir a les associacions en diferents dies. El dimecres dia 12 hi assistiren un total de 534 socis, 90 dels quals eren de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç des Cardassar.
El dijous dia 13, reuniren novament a 417 socis: 36 eren de l’Associació de Son Macià; 30 l’Associació de Son Servera; 35 de l’Associació de Cala Millor; i 30 de l’Associació Punta de n’Amer de sa Coma.
El divendres dia 14, hi assistiren 608 socis de catorze associacions. Finalment el dissabte dia 15, hi assistiren 116 socis, en aquest cas es reuniren a sopar.
Durant tots els dies la Federació va celebrar rifes pels socis, i als dinars van assistir diferents autoritats: el President del Consell, Miquel Ensenyat, va assistir al dinar del dia 12, i la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, al dinar del divendres dia 14.
Fotos: Joaquin Alcolea

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada