Fotos…del Dia Educatiu de la No Violència i Sí a la Pau celebrat al CEIP Punta de n’Amer

El passat dimecres dia 30 de gener, es va celebrar al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, la V Diada Solidària i el Dia Educatiu de la No Violència i Sí a la Pau. Card.cat va publicar el passat divendres 1 de febrer, la crònica enviada pel centre dels preparatius i actes celebrats.
Varen esser uns actes molt especials i més participatius que mai, cal felicitar una vegada més a tots els alumnes, professors, AMIPA, entitats, associacions, i assistents que participaren i contribuïren a l’èxit de la V Diada Solidària. Apunt d’acabar la jornada vaig visitar el Bus dels Donats de Sang per agrair la tasca que fan els professionals de infermeria i per saber del resultats de les donacions. La Dra. Rosario Pérez, i els infermers i infermeres: Beatriz Sánchez, Jesús Garcia, Nadal Crespi, i Kiko Porcel, que van atendrà el torn dels capvespre, estaven súper satisfets pels resultats de les donacions. Acudiren a donar sang 60 persones, 50 de les quals pogueren contribuir a augmentar les reserves del Banc de Sang. Gràcies i enhorabona a tots ells.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada