La Fira de la Flor d’Ametler de Son Servera es consolida com a referent en la seva dècima edició

Organitzada per la Regidoria de Turisme, el diumenge dia 3 de febrer es va celebrar la dècima Edició de la Fira de la Flor d’Ametler. La mostra d’enguany ha rebut un gran nombre de visitants tot i les condicions meteorològiques. Les Cases de Ca s’Hereu es varen convertir un any més en el marc ideal per a acollir una diversa mostra de productes de tota classe del fruit de l’ametla, i tot a pesar que la pluja la va finalitzar abans d’hora, la fira va resultar un èxit.
Durant tot el matí, els centenars de visitants que es s’aproparen a la mostra varen poder conèixer una gran varietat de diferents productes relacionats amb l’ametla existents; cosmètics ecològics elaborats amb l’ametla com a ingredient predominant, així com allotjaments envoltats d’ametlers al municipi de Son Servera productes artesanals relacionats amb aquest fruit, productes gastronòmics o descobrir noves formes d’aquest fruit.
En total, 43 estants es varen aplegar sota el ventall d’aquesta fira per presentar l’ametla com un element ple de caràcter i l’han identificat com un dels productes essencials de Mallorca, una de les principals característiques per les que s’ha optat any a any per a potenciar aquest producte com a referent de les arrels culturals i gastronòmiques de l’Illa. Des de Turisme, la regidora, Margalida Vives, ha volgut destacar el valor d’aquesta fira; «és una oportunitat diferent de passar un bon matí i alhora conèixer part de les nostres arrels gastronòmiques i culturals» L’objectiu d’aquesta fira és fer promoció de l’ametla i el producte local, alhora que s’ofereix un atractiu més pels turistes en temporada baixa.
Un any més la fira va comptar amb les actuacions de l’agrupació folklòrica Sa Revetla, i els Xeremiers des Puig de sa Font.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada