Interessant jornada de formació per a professionals sanitaris al Centre Homeòstasi de Manacor

Dissabte dia 16 de febrer tingué lloc en el Centre Homeòstasi Manacor, que dirigeix Maria Antònia Puigrós Riera, dietista-nutricionista, infermera i Health Coach, una jornada de formació per a professionals sanitaris amb l’objectiu de formar als professionals sanitaris amb estratègies per motivar en el canvi d’hàbits i estratègies per aprendre a adherir-se al pacients als Nous hàbits adquirits.
La formació de la interessant jornada fou impartida per Maria Neira (dietista-nutricionista i Health Coach) de Madrid, i organitzat per Homeòstasi Manacor.
La jornada va ser un èxit de participació, ja que per a qualsevol professional sanitari que treballi amb clients o pacients, és importantíssim aconseguir una bona motivació dels pacients. Al taller aprengueren les eines necessàries perquè els pacients no es cansin i es desmotiven.
Donat l´èxit de participació, el centre pensen dur a terme més jornades per a professionals com la celebrada per millorar el servei cap a la societat i ajudar a millorar la salut en general.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada