L’Associació Mallorca Mans a les Mans, convidada a la cloenda del taller de persones cuidadores de sa Coma i Son Carrió que sa celebrarà a Son Servera

L’Associació Mallorca Mans a les Mans ha estat convidada per l’infermer gestor de casos dels centres de salut de Porto Cristo i Son Servera, José Manuel Orán Hernández, a participar en la sessió final del taller per a persones cuidadores de sa Coma i Son Carrió, que es fa al centre de salut de Son Servera, el 8 de març, d’11h a 12h, per fer-la conèixer a les persones cuidadores assistents al taller i per donar visibilitat a la tasca d’aquestes en altres indrets de Mallorca.
La junta directiva de l’entitat ha encomanat la tasca a Cecili Buele i un altre company membres de l’entitat, a acudir-hi per explicar allò que és i allò que fan des l’associació mallorquina Mans a les Mans, que neix a Montuïri l’any 2017.
Mans a les mans, és una associació de persones cuidadores que procuren cuidar-se de defensar els drets dels cuidadors i demanar a les administracions públiques recursos, prestacions i el reconeixement del fet de cuidar i de ser cuidadors de persones, com una activitat social que afecta el conjunt de la nostra societat.
Cada any que passa, l’associació s’estén i es fa conèixer per tot Mallorca: Algaida, Artà, Calvià, Manacor, Montuïri, Palma (centre de salut de santa Catalina, centre de salut de Son Cladera, IB3 Ràdio, CineCiutat), Sant Joan, etc. Dia 8 de març serà la presentació a Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada