El cor de cambra Ars Antiqua triomfà a l’Auditori de Manacor amb l’opereta La Bella Helena

Quan pareixia que els components del cor de cambra Ars Antiqua, havien recorregut tots els camins de la música, sorprenguen als espectadors els dies 1, 3,i 5 de març a l’Auditori de Manacor, amb les magnífiques representacions de l’opereta de Jacques Offenbach, La Bella Helena, traslladant als espectadors a l’antiga Grècia, amb l’espectacular posada en escena, vestuari, escenografia, atrezzo, coreografies, llum, veus i direcció musical i artística.
Tots els components del cor i els solistes: Montse Mono, Sergi Gil, Ferran Montero, Ferran Hernández, Joan Antoni Oliver, Francesca Gelabert, Moli Quetgles, Daniele Fregapani i Joan Antoni Sunyer, no escatimaren esforços i posaren tot el cor fent unes grans actuacions.
Segons els director Antoni Rosselló, «quan parlam d’una companyia com, Ars Antiqua que molts d’ells no són intèrprets professionals, però fa molts d’anys que es dediquen a la música amb espectacles com:“Els pirates”, “el Mikado”, és un clar exemple i carta de presentació més que assegurada, de la professionalitat de tots els integrants de la companyia».
Sens dubte els mesos de feina intensa dels components d’Ars Antiqua, baix la direcció musical de la gran professional, Eulàlia Salbanyà i la direcció escènica del director manacorí, Antoni Rosselló, a més de la música de cinc grans professionals com són: Sebastiana Galmés, Antònia Bassa, Joana Maria Albons, Miquel Santandreu, i Rosi Ballester, sortiren a llum.
Semblava un repte difícil aconseguir traslladar als espectadors a l’antiga Grècia, però cor, direcció, i músics, heu feren possible. Fer música de cambra amb un grup tant reduït de músics és difícil, i a més seguir als cantants. Però , les quatre grans dones professionals de la música manacorina i el músic es van conjuntar, primer com a grup, i llavors acompanyant i interactuant amb als cantants. La Bella Helena, va ser un èxit complet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada