La colla castellera Al·lots de LLevant començen nova temporada

Després d’uns mesos de merescudes vacances, la colla castellera de Manacor i comarca, els Al·lots de Llevant, tornararen a començar els assajos per preparar les actuacions de la nova temporada. La primera serà el proper dissabte, dia 16 de març a Palma, participant a l’aniversari de la Colla dels Castellers de Mallorca.
Dia 26 de gener varen celebrar l’Assemblea Anual, en què varen renovar els càrrecs de cap de colla i president: Neus Barceló i Antoni Puig repeteixen experiència després d’uns anys sense responsabilitat directiva.
Ens comentaren que a la colla hi ha incorporacions noves, però que tenen poca canalla, (els menuts que pugen a la part de dalt del castell) els assajos estan oberts a les persones que es vulguin acostar al seu local, al carrer Nou, 35 de Manacor. Està obert tots els dimecres de 19.30h a 21h i els dissabtes de 19h a 21h. Tothom que els vulgui conèixer de més a prop hi és ben rebut.
Fotos:Sebastià Grimalt

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada