Pere Mesquida Artigues de 10 anys, guanyador del concurs Protur Xef Kids 2019

Del divendres 15 al diumenge 17 de març, es va celebrar a Protur Biomar Gran Hotel & Spa, de sa Coma la III edició del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina PROTUR XEF 2019, i del concurs Protur Xef Kids.
A l’edició del concurs Protur Xef Kids, participaren 18 concursants,la més jove participant que arribà a la final va ser, Auba Mayol, de 8 anys.Els sis participants que s’enfrontaven a la Final Protur Xef Kids decoraren un pastís, demostrant un gran potencial ple de creativitat i imaginació, i en la qual els criteris de valoració eren en funció dels següents criteris: el sabor i la condimentació, textures, presentació i emplatat, originalitat i creativitat i organització i neteja a l’escenari.
Després d’una renyida final els vencedors de la Final Protur Xef Kids van ser els següents: – 1er. classificat: Pere Mesquida Artigues. – 2a classificada Aina Sureda Tarrés. – 3a classificada: Maria Miquela Santandreu Esteva. – El flamant vencedor a més del guardó i d’un set d’estris de cuina, gaudirà d’un curs de cuina amb el xef Tomeu Caldentey, president del jurat.
El premi per a la segona classificada ha consistit en un bo regal en Biomar Petit Spa. Als tres primers classificats els han obsequiat amb entrada gratuïta per a tota la família a “La Reserva. A més, als 18 concursants d’aquesta edició se’ls ha obsequiat amb un taller gratuït de pizzes.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada