Pere Mesquida Artigues de 10 anys, guanyador del concurs Protur Xef Kids 2019

Del divendres 15 al diumenge 17 de març, es va celebrar a Protur Biomar Gran Hotel & Spa, de sa Coma la III edició del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina PROTUR XEF 2019, i del concurs Protur Xef Kids.
A l’edició del concurs Protur Xef Kids, participaren 18 concursants,la més jove participant que arribà a la final va ser, Auba Mayol, de 8 anys.Els sis participants que s’enfrontaven a la Final Protur Xef Kids decoraren un pastís, demostrant un gran potencial ple de creativitat i imaginació, i en la qual els criteris de valoració eren en funció dels següents criteris: el sabor i la condimentació, textures, presentació i emplatat, originalitat i creativitat i organització i neteja a l’escenari.
Després d’una renyida final els vencedors de la Final Protur Xef Kids van ser els següents: – 1er. classificat: Pere Mesquida Artigues. – 2a classificada Aina Sureda Tarrés. – 3a classificada: Maria Miquela Santandreu Esteva. – El flamant vencedor a més del guardó i d’un set d’estris de cuina, gaudirà d’un curs de cuina amb el xef Tomeu Caldentey, president del jurat.
El premi per a la segona classificada ha consistit en un bo regal en Biomar Petit Spa. Als tres primers classificats els han obsequiat amb entrada gratuïta per a tota la família a “La Reserva. A més, als 18 concursants d’aquesta edició se’ls ha obsequiat amb un taller gratuït de pizzes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.