Bons concerts de Setmana Santa de la Coral Llorencina i la Banda de Música de Sant Llorenç

El dissabte dia 13 d’abril, amb un dinar de germanor de les Confraries de Sant Llorenç, començaren les festes de Setmana Santa a Sant Llorenç.

El dissabte vespre a l’església parroquial la Coral Llorencina acompanyada per l’Orquestra de Cambra “3r sistema, 2n compàs” de l’Escola de Música d’Artà, dirigida per Caterina Cladera, participaren del tradicional concert de Pasqua que va dirigir el seu director Tomeu Ginard, el qual va destacar que era el primer concert de la coral després de la tràgica torrentada del 9 d’octubre, ja que per Nadal, els cantaires (molts d’ells i familiars seus afectats) no tingueren ganes de cantar. Però amb aquest concert de Pasqua tornava la il·lusió a la coral i les ganes de cantar. Les dues primeres peces, Per tu jo cantaria, i Comiat al bosc, acompanyà a la coral la pianista M. Francesca Danús. L’Orquestra de cambra va acompanyar la resta de cançons, interpretaren les obres de J.S.Bach següents: Coral de la Cantata 147, Si el món és ple de gebre, i Ha vingut el fill de Déu, a més Zarabanda de G.F. Haendel, a més obres d’altres autors. Enhorabona a la coral i als joves músics de l’Escola de Música d’Artà que sorprengueren al públic amb la seva actuació.
El diumenge la Benedicció dels rams i processó pels carrers del poble va començar a les 9 de matí, seguidament a l’església missa Solemne.
A les 10’30 la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director per Pere Siquier, oferiren el tradicional Concert de Pasqua. Un molt bon i sorprenent concert del Ram, amb una cuidada afinació de la banda. El director Pere Siquier va donar un protagonisme especial fent alguns solos del programa, i entre altres obres interpretaren: Swai de Pablo Beltran Ruiz, Mestre Ricó, Dont stop mi now, el pasdoble Mar y Bel de Ferrer Ferran, Alegria Cirque du Soleil, Por una cabeza de Carlos Gardel, Manyanet band, What a wonderfuld, i un pupurri de música francesa.
Un molt bon concert preludi del concert que prepara la Banda de Música de Sant Llorenç pel dissabte 27 d’abril a l’Auditori Sa Màniga titulat CONSTRAST, és tracta d’un concert diferent que no deixarà indiferent a l’espectador. Un concert que combina la música interpretada per la Banda, amb teatre, i es desplaçarà especialment per aquest concert el reconegut compositor Salvador Sebastià, compositor d’El luthier de Venecia, obra que la banda estrenarà amb Xelo Sapiña, com a violencel·lista solista.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada