Presentada al Centre Cívic de Cala Millor la candidatura conjunta del PI/ON Son Servera liderada per Antoni Cànoves

El passat 11 d’abril el PI – Proposta per les Illes Balears i ON Son Servera arribaren a un acord per establir una coalició preelectoral per concorre a les pròximes eleccions municipals, i el dimarts 30 d’abril, al Centre Cívic de Cala Millor es va presentar el candidat a la batlia de Son Servera, Antoni Cànoves i al grup que l’acompanyarà.
Presentà l’acte José Ramón, que va agrair al poble de Son Servera i a les persones que formen la coalició la seva assistència, després de fer un repàs a la trajectòria personal i política del candidat, li va cedir la paraula.
Antoni Cànoves va agrair la presentació i va alternar els dos idiomes oficials de les Balears, a més també presentà a la tercera candidata de la llista que va parlar breument explicant el perfil del candidat, amb alemany i anglès donat els nombrosos estrangers residents, empadronats al terme de Son Servera.
Cànoves, va començar la seva presentació demanat un minut de silenci per a totes les víctimes de la torrentada del passat 9 d’octubre, en el que van perdre la vida 13 persones, entre elles va recordar a les que eren de Cala Millor i Son Servera, el taxista de Cala Millor Juan Grande, a Biel Mesquida de Son Servera, i a Joana Lliteres i el seu fill Artur, amics de Manacor de la seva família i que va residir durant bastants d’any amb els seus pares a Cala Bona i la Costa del Pins. A més va tenir un especial record per Victòria Sard Massanet, filla d’uns amics seus i que va ser assassinada per un cas de violència de gènera a Son Servera.
Després d’un impressionat minut de silenci per part dels nombrosos assistents, va començar a analitzar la situació actual del terme de Son Servera, i les propostes que ha fet ON Son Servera dins l’actual legislatura, on moltes d’elles han comptat amb el suport dels partits del govern format per el PSOE i els Independents. A més va destacat bona part del treball positiu que ha fet l’equip de govern durant aquesta legislatura. I va lamentar que no haguin atès, els reiterats suggeriments del seu partit, d’una possible compra dels 13.000 m2 de terreny del pàrquing de Cala Millor, que estaven a la venda, i que han adquirit un grup inversor perdent d’aquesta manera més de 250 places d’estacionament públic.
Després de la seva exposició, presentà a tots els integrants de la seva llista elogiant les virtuts i la capacitat de feina de tots i cada un d’ells. Seguidament la periodista Lina Pons, i actual n.2 del PI al parlament felicità al candidat i després d’unes breus paraules va presentar al president del seu partit i candidat a presidir el Govern Balear, Jaume Font, que va destacar i elogiar la capacitat de treball del candidat de la coalició ON SS – EL PI a la batlia serverina Antoni Cànoves, i a tot el grup que l’acompanya.
Entre el nombrós públic assistent, hi havia els candidats del PI dels pobles de la nostra comarca i també l’ex batle de Manacor, Antoni Pastor.
/>ads/2019/05/P1070363.jpg”>

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada