Comunicat de premsa

El Poliesportiu Marga Fullana comptarà amb una nova sala polivalent

Aquest divendres 24 de maig s’ha firmat el contracte per a iniciar les obres, que així, han de començar abans d’un mes

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha firmat aquest divendres el contracte de licitació de les obres del nou edifici polivalent que es construirà al Poliesportiu Marga Fullana. Aquestes obres construiran un gran edifici que comptarà amb dues sales polivalents per a la pràctica d’activitats esportives de tota classe, des de dansa a yoga o pilates, entre moltes altres opcions.

La versatilitat d’aquesta sala permetrà que la divisió en dues pugui, en determinats moments, desaparèixer per convertir-se en una més gran, donant així una major cobertura a les necessitats del municipi en la seva demanda d’activitats saludables. Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de la regidoria d’Esports.

Les obres seran executades per l’empresa Embat S.A, guanyadora d’entre quatre empreses que s’han presentat a la licitació i tindran un cost de 291.747,31 euros. Una vegada iniciades, l’empresa té un termini màxim de vuit mesos per a finalitzar-les, pel que es preveu que a principis del 2020 ja estigui acabada i a disposició dels ciutadans.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada